Annu

Moikka! Olen Annu, 31-vuotias, ja kolmen lapsen äiti. Olen ollut aina hyvin herkkä aistimaan erilaisia energioita, sekä toisten ihmisten tunnetiloja. Minulle tuli itseasiassa suurena yllätyksenä nuorempana kun ymmärsin, etteivät kaikki välttämättä tunne ja aisti energiaa sekä ympäristöä samoin kuin minä.
Luontaisen lahjani energiahoitamiseen ja energian kanssa työskentelyyn (kyky, jonka tosin jokainen voi oppia) ymmärsin vajaa 10 vuotta sitten, jolloin aloin tutustua eri parannusmetodeihin, aloin meditoida säännöllisesti, ja opiskelin erilaisia parannustekniikoita.

 

Käymieni kurssien ja koulutusten, sekä omien kokemusteni ja tietämykseni pohjalta olen rakentanut oma uniikin ja hyvin tehokkaan tapani hoitaa muita.

Vuosien varrella hoitoja tehdessäni, sekä lukuisten muiden tapausten ja kokemusten johdattelemana ymmärsin myös kykyni kommunikoida mm. jo fyysisestä maailmasta poistuneiden rakkaidemme kanssa. Heidän, ja muiden mukanamme kulkevien tukijoukkojen kanavointi ja heidän viestiensä välitys on muodostunut minulle myös hyvin tärkeäksi tehtäväksi.