Korut

Energisoivat ja ihanat kristallikorut boostaavat energioitasi, missä sitten menetkin 💎
Jokainen koru on käsin rakennettu ja intuitiolla suunniteltu, siunattu ja energeettisesti ladattu, jotta voit ottaa sen heti käyttöösi energioitasi boostaamaan ja puhdistamaan
💎💕

Infinite Love - ruusukvartsirannekoru 45€

Ruusukvartsi on kehon lempeä energisoija ja hoitaja. Se opastaa kohti pyyteetöntä rakkautta niin itseä, kuin muitakin kohtaan, hoitaa erityisesti sydänchakraa, ja tehden hyvää myös muille chakroille.
Ruusukvartsi on rakkauden kivi, ja koru symboloi ikuista ja pyyteetöntä rakkautta, auttaen kantajaansa tunnistamaan itsessään tämän universaalin ja mahtavan voiman.
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Infinite Love - labradoriitti + savukvartsirannekoru 50€

Savukvartsi puhdistaa ja kohottaa kehon energioita, rauhoittaa ja selkeyttää oloa, se tukee luottamusta kantajansa omaan sisäiseen viisauteensa.  Labradoriitti on mystinen ”Velhon kivi”, ja se suojelee ja vahvistaa auraa, sekä parantaa keskittymiskykyä. Korussa yhdistyvät mystisyys, maagisuus, sekä puhtaus ja luottamus omaan sisäiseen viisauteen, sekä rakkaus, voimista suurimpana.
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Inner Strength Fairy - hematiitti + musta akaatti - rannekoru 50€

Maadoittava hematiitti ja maaginen musta akaatti muodostavat yhdessä hyvin voimakkaan kombon. Hematiitti syvästi maadoittavana ja ajattelua sekä syvää läsnäoloa tukevana, yhdessä mustan akaatin hyvin voimakkaan ja maagisen, menestystä lisäävän sekä rohkaisevan energian, sekä symbolisen keiju-riipuksen kanssa tekevät tästä korusta paitsi kauniin, myös energeettisesti hyvin voimakkaan korun. 
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Pure, free and unique - valkoinen jade + vuorikristalli - rannekoru 50€

Valkoinen jade on voimallinen, suojeleva ja ohjaava kivi, joka vahvistaa luovuutta ja häivyttää negatiivista energiaa. Vuorikristalli on voimakas auran puhdistaja ja kehon mestariparantaja. Vuorikristalli tuo koruun niinikään oman puhdistavan, suojelevan ja parantavan energiansa, sekä ohjaa henkisellä polulla. Yhdessä nämä kivet lehti-riipuksen kanssa muodostavat korun, joka symboloi ja tukee kantajansa vapautta ja rohkeutta valita sekä kulkea itse omaa polkuaan, oman sisäisen kompassin johdattelemana. Vapaana ja suojeltuna.
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Mystical fairy - labradoriitti + musta akaatti + hematiitti - rannekoru 50€

Mystinen labradoriitti, eli ”Velhokivi” suojelee ja vahvistaa auraa, sekä tukee muutosprosessissa. Yhdessä niinikään mystisen ja maagisen mustan akaatin voimakkaan ja rohkaisevan energian, sekä keiju-riipusta ympyröivien kahden hematiittihelmen maadoittavan voiman kanssa tämä koru edustaa, symboloi ja tukee jokaista oman elämänsä keiju-velhoa kulkemaan rohkeasti omalla polullaan jalat maassa, mutta pää pilvissä.
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Free Pure Fairy - savukvartsi + musta akaatti + hematiitti - rannekoru 50€

Savukvartsi on yksi monipuolisimmista kehon ja tunteiden hoitokivistä. Se puhdistaa ja kohottaa kehon energioita ja samalla selkeyttää ja kirkastaa oloa ja ajatuksia, sekä maadoittaa. Mystinen ja suojeleva musta akaatti vahvistaa yhteyttä todelliseen ”minään” ja syvään olemukseen, hematiittien korun vastakkaisilla puolin maadoittaessa. Keiju-riipus yhdessä näiden kivien kanssa tekee tästä korusta puhdistavan, mystisen sekä vapautta symboloivan.
Korun hopeahelmet ovat 925-hopeaa, ja helmet aitoja kivihelmiä.

Tilataksesi energiakorun, lähetä minulle
sähköpostia osoitteeseen: annu@annueerika.fi tai
laita tekstiviestiä numerooni:  045 2696494
💎 Hinnat sisältävät postituksen kirjepostina 💎

Teen myös tilauksesta erilaisia koruja, eli mikäli sinulla on tietynlainen koru itselläsi mielessä, laita toki viestiä tai soita 💜